Om mig

Jeg hedder Pernille Saksager,  er 29 år og uddannet jordemoder. Jeg bor i Vrå sammen med min mand Søren og vores to børn, August 6 år og Melvin 3 år.

Jeg har siden jeg blev færdiguddannet, arbejdet i det offentlige, senest på Regionshospitalet Randers på fødegangen, ambulatoriet og familieafsnittet. Min interesse har helt fra begyndelsen været på den normale graviditet, fødsel og barsel og hvordan vi fastholder den normal. Jeg tror nemlig på at vi med den rette viden, forberedelse og indstilling kommer rigtig langt i at opnå en sund og god graviditet, fødsel og barsel.

Du vil i mødet med mig opleve at jeg har et holistisk perspektiv på sundhed, hvilket vil sige, at jeg inddrager hele DIG i mødet. Din krop og psyke er uløseligt forbundet og når vi gennemgår en graviditet, fødsel og barsel kommer vi virkelig ned og mærker vores kroppe som aldrig før, hvorfor det naturligt er nødvendigt med støtte, omsorg og forberedelse. 

Det har hele tiden været planen at jeg som jordemoder skulle gå min egen vej, formen var bare ikke fastlagt fra start. Jeg har med etableringen af min virksomhed haft et brændende ønske om at give noget ekstra til netop DIG. Jeg bliver helt enkelt fyldt op af energi når jeg kan mærke, at jeg har gjort en forskel for dem, jeg møder i mit arbejde. Jeg nyder at give lige det ekstra der skal til og jeg ved hvor vigtigt velvære, kærlighed, nærvær og omsorg er for den sunde og gode graviditet, fødsel og barsel, hvorfor det helt naturligt er denne her vej jeg skal gå. En vej hvor jeg kan sætte mine egne rammer for behandlingen og tilbyde lige præcis det, jeg synes giver mening for dem, jeg møder.

Du vil mærke et stort nærvær og en naturlig omsorg for lige præcis den du er. Jeg er her for dig og det du måtte have brug for.
Jeg har valgt at være udekørende jordemoder fordi jeg nyder at komme i folks hjem, hvor jeg er gæsten. Det er bekvemt og trygt for dig, fordi du ikke behøver at skulle ud af døren til en bestemt tid og samtidig ikke er afhængig af transport. 

Finder man det helt umuligt at være i hjemmet grundet forstyrrelser, finder vi en løsning på dette.

Uddannelse og kurser:

  • Professionbachelor i Jordemoderkundskab, UCN.

  • Rebozo og jordemoderkunst v/ Marta Orbis, Fødeklinik Maia

  • Mamaprofylax v/ Tina Winther

  • Meyermetoden workshop for fagpersoner v/ Heidi Meyer Valentin

  • Amning – en tryg start v/ Ingrid Nilsson

  • Obstetrisk grundkursus i akupunktur under graviditet, fødsel og barsel v/ Johanne Sigiumfeldt

  • Gravidmassage, Nordlys

  • Efterfødselsmassage, Nordlys