Jeg tilbyder

Jordemoderkonsultation

Pris: 600 kr. á 60 mins varighed

En jordemoderkonsultation hos mig, er der tid til dig. Der er tid til at gå i dybden med lige præcis din graviditet og vores samtale vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Udover vores samtale vil jeg foretage undersøgelser for at sikre en sund graviditet med et sundt og rask barn, på lige fod med det, der tilbydes i det offentlige.

En jordemoderkonsultation hos mig kan være en godt supplement til det offentlige tilbud, men du kan også vælge at have alle konsultationer hos mig. Det er dig, der bestemmer.

Telefonkonsultation

Pris: 200 kr. á 30 mins varighed

Har du spørgsmål, der ikke kræver undersøgelse eller fysisk tilstedeværelse, kan vi tale sammen over telefon, facetime, skype eller lign.

Jeg vil altid tage udgangspunkt i dig og vil herfor naturligt stille en del spørgsmål, så evt vejledning eller information er tilpasset dig og din graviditet, fødsel eller barsel.

Efterfødselssamtale

Pris: 800 kr. á 90 mins varighed

Dét at blive forældre er en kæmpe forandringsproces, der stiller nye og sommetider større krav end man i første omgang havde forestillet sig. Det er en helt ny verden, der åbner sig og undervejs dukker der rigtig mange spørgsmål op

Det er utrolig spændende og lærerigt, men samtidig kan det være svært at sortere alle indtryk og velmenende råd, og man kan google sig til hudløshed. Denne konsultation henvender sig derfor til dig, der måtte sidde med spørgsmål der relaterer sig til ugerne efter fødslen f.eks. i forhold til amning, samliv i parforhold.

Fødselsforberedende Akupunktur

Pris: 450 kr á 45 mins varighed

Det er videnskabeligt bevist at regelmæssig akupunktur fra uge 35-36 øger sandsynligheden for at gå i gang til termin samt forkorter fødselsforløbet.

Indtil du rammer 40+0 vil fokus være på at balancere din krop og skabe de bedste betingelser for den gode fødsel

Akupunktur mod graviditetsgener

Pris: 450 kr. á 45 mins varighed

Akupunktur tilbydes igennem hele graviditeten. Akupuntur kan afhjælpe mange af gener, som naturligt er forekommende i en graviditet.

Jeg kan give dig akupunktur for følgende gener:

 • Kvalme og opkastninger
 • Halsbrand
 • Forstoppelse
 • Hæmorider og åreknuder
 • Bækken og lændesmerter
 • Symfysesmerter
 • Iskiassmerter
 • Lægkramper
 • Ødemer
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Plukkeveer
 • Søvnproblemer
 • Bekymring og nervøsitet

For at opnå den bedste virkning, skal behandlingen gentages, gerne min. 2-3 behandlinger

Rebozo

Pris: 500 kr. á 60 mins varighed

Rebozo er en blid form for massage med et tørklæde/sjal. Ordet rebozo stammer fra mexico og betyder på dansk ”sjal”. Massagen foregår på den måde, at man ved hjælp af tørklæde blidt vugger, ryster og/eller strækker kroppen alt afhængig af hvad der er brug for

Med rebozo vil du opleve

 • velvære
 • afspænding dybt inde i kroppen
 • bevægelsesfrihed
 • afslappethed
 • smertelindring

Derudover vil du med rebozo give dit barn de bedste betingelser for at ligge optimalt med hovedet ned i bækkenet ved hjælp af afspænding i og omkring bækkenet, der omfatter muskler og ligamenter, der af mange forskellige årsager kan være stramme eller ømme.

Tiden kan både bookes som rebozomassage og 1:1 session, hvor jeg sammen med dig og din partner gennemgår øvelser, i kan gøre sammen igennem graviditeten og under fødslen. Blot noter hvad du ønsker ved booking.

Gravidmassage

Pris: 500 kr. á 75 mins varighed

Gravidmassage er en blid, nænsom og omsorgsfuld massage, der skaber ro og afslapning hvorved man mærker velvære og glæde ved bare at ’være’ (og ikke ’gøre’) for en stund. Der er rigtig mange grunde til at få gravidmassage heriblandt:

 • Stressreducerende
 • Dræner væske fra hævede ben og fødder
 • Bedre søvn
 • Kropsbevidsthed
 • Godt mod ømhed i bækkenet, lænden og generel utilpashed

Gravidmassage er den bedste forkælelse du kan give din krop

Jeg medbringer gravidbriks (med hul til maven), puder, lagner og massageolie.

Efterfødselsmassage

Pris: 500 kr. á 75 mins varighed

Barselsperioden kan være særlig udfordrende, som stiller store krav til dig som nybagt mor. Pludselig er der nu et lille menneske uden for maven, der både fysisk og psykisk er dybt afhængig af din omsorg og næring, og du må derfor ikke sjældent tilsidesætte egne behov og ønsker for en periode. 
En efterfødselsmassage vil genskabe kontakten til din krop og vil for en stund bare være ”MIG TID”.
Herudover er det en nærende og kærlig omsorg, der giver overskud til at nære og være med sit lille barn.
Denne massage henvender sig ligeledes til dig som af en eller anden årsag har mistet under graviditeten og ikke har dit barn i dine arme.
Vi har alle brug for en stund, hvor vi lader andre drage omsorg for os. Lad efterfødselsmassagen være denne stund.

Jeg medbringer briks, puder, lagner og massageolie.

Ammehjælp

Pris: 600 kr. á 60 mins varighed

Når man ser kvinder på cafeer sidde og amme deres babyer, ser det ud til at være nemt og ligetil. Det kan det også godt være, men det har krævet øvelse for både mor og barn at nå dertil. Selvom kvinder gennem tiden altid har ammet deres babyer, oplever rigtig mange kvinder store problemer med at få en vellykket amning etableret og fastholde den svarende til sundhedsstyrelsens anbefalinger. Sommetider er det små justeringer der skal til, og andre gange større. Ingen ammeforløb er ens. Har du brug for ammehjælp, så kommer jeg hjem til dig så du og dit barn kan blive hjemme i vante omgivelser. Inden du begynder at investerer i diverse ammebrikker, brystpumpe, flasker osv., så ring til mig! Vi finder en løsning så du og dit barn kan få en vellykket amning.

Har du akut brug for hjælp, så ring eller send en sms på telefon 42 72 57 14. Jeg vil bestræbe mig på at besvare så hurtigt jeg kan uanset tidspunkt. Jeg kommer gerne ud akut uden for åbningstiden, uden merberegning.

Hindeløsning

Pris: 450 kr. á 45 mins varighed

Har du passeret din terminsdato og ønsker at undgå en evt igangsættelse, kan en hindeløsning måske være lige præcis dét, der skal til for at igangsætte din fødsel på naturlig vis.

OBS! Jeg foretager kun hindeløsning ud fra individuelle forhold og efter en forudgående samtale.

Efterfødselspakke

Pris: 800 kr. á 90 mins varighed

I har født på sygehuset ambulant eller er taget tidligere hjem end planlagt, og har derfor en tid på sygehuset til høre- og hælprøve. Det kan virke overvældende og næsten uoverskueligt at skulle ud af døren med en lille nyfødt, hvor bleskift, amning, gråd, og gennemblødning ikke sjældent er uundgåeligt og uforudsigeligt. Derfor tilbyder jeg, I kan blive hjemme i trygge vante omgivelser. Jeg medbringer alt det nødvendige og der er afsat god tid, hvor vi når omkring det, I måtte have behov for.

En efterfødselspakke indeholder:

 • Hælblodprøve på barnet
 • Veje barnet (ved behov)
 • Vurdere alles trivsel
 • Evt. tjekke bristning
 • En samtale om fødslen
 • Hjælp til amning
 • Akupunktur (ved behov)
 • Fod- og benmassage (ved behov)

(hørescreening udføres på sygehuset og kan bookes op til flere uger efter fødslen og er derfor ikke nødvendig at få foretaget lige efter fødslen)

Naturlig ‘igangsættelse’

Pris: 800 kr. á 90 mins varighed

Denne konsultation henvender sig til dig, der har ramt terminsdatoen* og måske føler dig utålmodig eller blot ønsker at skabe de bedste betingelser for en naturlig fødsel uden igangsættelse

Denne konsultation vil være en kombination af alt det bedste fra jordemoderens værktøjskasse herunder akupunktur, rebozo øvelser, samtale og hindeløsning. Alt sammen en super effektiv cocktail, der tilsammen giver de allerbedste betingelser for en naturlig fødsel.

*også til dig, der af forskellige årsager skal have fødslen igangsat medicinsk. Book en uge før igangsættelsen

 

 

 

Din jordemoder – hele vejen

Pris: 35.000 kr. 

Går du med tankerne om en hjemmefødsel, hvor I kan være hjemme i vante og trygge omgivelser. Lyder det tiltalende med en jordemoder, der kender jer rigtig godt og som vil være hos jer hele vejen igennem. En der ikke har andre end jer, KUN JER! Den ultimative støtte og guidance gennem graviditet, fødsel og barsel så I som familie får den allerbedst tænkelige start. 

Når jeg ankommer til jeres fødsel, kender vi hinanden godt fordi vi allerede ugerne forinden har talt om jeres ønsker og behov forud for fødslen, så I behøver ikke bekymre jer om hvorvidt jordemoderen har læst journalen eller at I skal huske at sige hvad I har af ønsker, for alt det har vi allerede talt om. Når I ringer, ved I hvem der er i røret. Det er genkendeligt og rart i en situation, der kan være uforudsigelig og intens. Det er særlig vigtigt for det gode samarbejde og det giver langt bedre betingelser for en naturlig og ukompliceret fødsel og herfor medvirkende til den gode fødselsoplevelse. 

Jeg medbringer alt det nødvendige – også i tilfælde af akut opståede tilfælde f.eks. medicin og genoplivningsudstyr. Vidste du godt at en hjemmefødsel medfører færre indgreb end hospitalsfødsel, og er ligeså sikker? Det er rigtig nok, hvorfor I trygt kan tilvælge hjemmefødsel. I vil ikke fortryde det!

En fuld fødepakke hos mig Indeholder: 

 • 6 x jordemoderkonsultationer (kan også indeholde akupunktur, rebozo eller lign)
 • 1 x Naturlig ‘igangsættelse’ 41+0 eller før afhængig af ønske
 • 1 x gravidmassage 
 • Hjemmefødsel (inkl. fuld tilgængelighed fra uge 37+0 og til du har født på telefon og sms)
 • 1 x ammebesøg dagen efter fødslen 
 • 1 x efterfødselspakke på 2-3. dagen
 • 1 x efterfødselsmassage

 

 

 

 

Nyttig information

Udekørende

Alle ydelser tilbydes hjemme hos dig i trygge og vante omgivelser

Kørselstillæg

Ingen kørselstillæg indenfor en radius på 20 km fra min adresse (Liljevej 10, 9760 Vrå).

Bor du mere end 20 km fra min adresse, vil der være et kørselstillæg på 4 kr. pr. ekstra kilometer. Beregner kun den ene vej. 

Eks. du bor 30 km fra min adresse, da vil kørselstillægget samlet set blive 40 kr. (30 km- 20 km = 10 km, 10 km x 4 kr. pr. km = 40 kr.)

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling
 • Bankoverførsel
 • Kontant
Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen efter kl 8 eller aflysning uden afbud opkræves det fulde beløb.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

42 72 57 14
Online booking